logo
Konyhabútor

Egy szép konyhabútor igazi ékköve otthonunknak. Egy jól kigondolt terv szükséges hozzá és néhány ügyes kéz, és el is készült konyhabútorunk. Konyhabútor a praktikussága mellett ,díszévé teheti lakásunkat, és egy lépéssel közelebb vagyunk ahhoz, hogy otthon válhasson belőle.

Konyhabútor

Konyhabútor A konyhabútor jellegét főként az ajtófrontok adják, amelyek számtalan formában, színben léteznek. Letölthető katalógusunkból, ha sikerült kiválasztani a Neked tetsző ajtófrontot, akkor a következő lépés a munkalap megtalálása.

A konyhabútort kihangsúlyozhatjuk egy jól eltalált munkalappal, amely számtalan színben, sima, érdes, fa, kő utánzatú, matt vagy akár fényes is lehet.

Kézzel fogható mintát is tudunk mutatni a kiválasztott anyagból, mielőtt még elkezdődne a konyhabútor építése. Ami még nem elhanyagolandó, az a fogantyúk mellett még az élzárás, amely történhet hagyományos vasalható élfóliával, fa vagy alumínium élzáró felhasználásával.

Egyedi Konyhabútor A felső, és alsó konyhabútor közötti helyet, ma már nem csak hidegburkolattal burkolhatjuk, hanem konyhabútorunkkal megegyező vagy akár különböző színű HDF lappal is.

Cégünk Magyarországon az elsők között készített beton munkalapot konyhabútorra, vagy akár a konyhapultot egy esztétikus hidegburkolattal is el tudjuk látni! Szerteágazó kapcsolatainknak köszönhetően gránit, bőr vagy egyéb természetes burkolattal is be tudjuk vonni konyhabútorod!

Rengeteg ötletes megoldással tehetjük praktikusabbá konyhabútorunkat:Helyszíni felmérés és árajánlat mindössze 7500 Ft, amit megrendelés esetén jóváírunk!