logo
Gyerek bútor

Az egyszerű gyerek bútortól a komolyabb ifjúsági bútorokig lehet válogatni kínálatunkból. Számtalan szín és forma megtalálható a palettán, rengeteg ötlettel szolgálhatunk a kedves Megrendelőinknek amelyet egy csokorba szedtünk.

Gyerek bútor

Gyerekszoba mesefestés AJÁNDÉKBA!

Gyerek bútor Gyerek bútorokra különleges hangsúlyt kell fektetnünk a gyártáskor, nem lehet éle, ennek érdekében ABS élzárót használunk, amely tartósabbá, és szebbé teszi a bútort. Nyers gyerek bútorainkat BIO lakkal/festékkel vonjuk be.

A gyerekszobákat ma már rengeteg féleképpen rendezhetjük be, minden korosztály számára találhatunk gyerek bútort.

Az egyszerű gyerek bútortól a komolyabb ifjúsági bútorokig lehet válogatni kínálatunkból. Számtalan szín és forma megtalálható a palettán, rengeteg ötlettel szolgálhatunk a kedves Megrendelőinknek, amelyet egy csokorba szedtünk.

Egy kicsit átalakítaná a gyerekszobát, bútorozás előtt?
Akkor jó helyen jár, segítünk ötleteinkkel, és a feladat megoldásában is.

Megfelelő színek kiválasztásával hangulatos gyerekszobát készíthetünk, vigyáznunk kell az erős színekkel, mert hatással vannak gyermekünk hangulatára, viselkedésére. Praktikus megoldásokkal a gyerek bútor igazi kedvencévé válik gyermekünknek, emlékezzünk csak vissza mennyire szerettünk volna egy emeletes ágyat.

Bababútor

Bababútor A babák ugyan még nem tudják kihasználni a bútoraik nyújtotta örömöt, az anyukák viszont annál inkább. A bababútorral kapcsolatban a legtöbb anyukának elsőre egészen biztosan, a habos-babos ágyacska jut az eszébe, és ezután következik a második szempont, a minél több tárolóhely. Létezik néhány furfangos ötlet arra, hogy a legkisebb helyen a legtöbb babaholmit tudjuk tartani, mivel babánknak nagyon sok cucca van :)

A bababútorral kapcsolatban legtöbben kész bútorokat vásárolnak, ami ugyan nem egyedi, viszont annál olcsóbb. Szerintünk a minőség nem elhanyagolható szempont, a bababútor igen is legyen strapabíró, a bababútor a babákra veszélytelen anyagokkal legyen kezelve, mert hát mindannyian tudjuk, hogy csöppségünk mindent a szájába vesz, amit tud.Helyszíni felmérés és árajánlat mindössze 7500 Ft, amit megrendelés esetén jóváírunk!