logo
Egyedi beltéri illetve bútorajtó gyártás

Egyedi festhető ajtólapjainkat a szivárvány bármely színében el tudjuk Neked készíteni, így fel tehetjük az I-re a pontot.

Egyedi beltéri illetve bútorajtó gyártás

Egyedi festhető ajtólapjainkat a szivárvány bármely színében el tudjuk Neked készíteni, így feltehetjük az I-re a pontot. Nagyon klassz, amikor összehangoltak otthonod színei! Sőt mi több, egyedi ajtóidat kérheted matt, selyem, magas fényű kivitelben!

Egyedi beltéri illetve bútor ajtó gyártás

Mi a bútorfényezés?

A bútorfényezés során a festéket, lakkot, pácot, stb. egy szórópisztollyal viszik fel a kezelendő, színezendő felületre, azaz a pisztoly a festéket apró, pici szemcsék formájában szórja szét.

A festékszórás, mint felületképzés, napjaink leghatékonyabb felületkezelő eljárása. A festékszórt felület egységesebb, szebb, ezáltal tökéletesebb, mint a hagyományos módon ecseteléssel felvitt festés.

A bútorok felületének leggyakoribb kezelési formája, úgy a masszív, mint a furnérozott bútoroknál.

A fényezés élénkíti a fa rajzolatát, és gyengéd fénnyel látja el azt. Használatos a lakkfelület utolsó nemesítési fázisaként.

Egyedi beltéri ajtó Egyedi ajtó gyártásHelyszíni felmérés és árajánlat mindössze 7500 Ft, amit megrendelés esetén jóváírunk!