logo
Bútorkészítés

Az egyedi bútornak megvan a varázsa, mégpedig az, hogy biztosan beillik abba a térbe, ahová szánjuk, és beváltja a hozzá fűzött reményeinket.
Már csak a jó szakemberre van szükségünk, aki megvalósítja Álmunkat!

Bútorkészítés

"Az olcsón szerzett termék miatt érzett öröm rövidebb ideig tart, mint a rossz minőség miatt érzett bosszúság"

Bútorkészítés A bútorkészítést egy aprólékos megbeszélés előzi meg a helyszínen, majd a bútor tervezését követően meginvitálunk irodánkba, ahol egy forró kávé mellett átbeszéljük a terveket, és módosítjuk a szükséges részleteket.

Az egyedi bútornak megvan a varázsa, mégpedig az, hogy biztosan beleillik abba a térbe, ahová szánjuk, és beváltja a hozzá fűzött reményeinket. Már csak a jó szakemberre van szükségünk, aki megvalósítja Álmunkat!

Az egyedi bútor sokféleképpen készülhet, valaki csavarozza, valaki csapolja, mi az utóbbi híve vagyunk, mivel ezzel a fajta bútorkészítési módszerrel hosszabb távra tervezhetünk.

bútortervezés A csapolt/ragasztott egyedi bútorkészítési technológia ugyan jobban felszerelt műhelyt kíván, de ennyi kell ahhoz, hogy pontosabb, tartósabb munkát tudjunk kiadni a kezeinkből, tehát mondhatjuk, hogy megtérül a kissé nagyobb beruházás!

„MI A LEHETŐ LEGMAGASABB ELVÁRÁSNAK VALÓ MEGFELELÉST TŰZTÜK KI CÉLUL!”

"Az amatőrök remélnek, a profik dolgoznak."
(Garson Kanin 07/20)


A bútortervezés számítógépen történik, így akár virtuális sétát tud tenni a bebútorozott térben, könnyebben el tudja képzelni, át tudja látni, hogy praktikusság, és kinézet szempontjából is megfelel-e a tervezett bútor az elvárásaidnak. A bútortervezést megkönnyíti, hogyha van már elképzelésed, amely akár papírra is van vetve. A korszerű bútortervező programoknak hála, viszonylag kevés munkával, pontos képet tudunk kapni a készítendő bútorról.

a bútorkészítés alapköve a komoly szerszámozottság A bútorkészítés alapköve a komoly szerszámozottság, mivel ez a szakma nagyfokú pontosságot igényel, nem lehet hiba, mivel utólag már nehéz javítani.Helyszíni felmérés és árajánlat mindössze 7500 Ft, amit megrendelés esetén jóváírunk!